Iskoristili još jednu priliku

To nije bilo slučajno: Bayern pred meč s Lyonom ponovo žestoko provocira Barcelonu

Endin Čaušević

Drugo polufinale Lige prvaka igra se večeras u Lisabonu, a snage će odmjeriti Bayern i Lyon.

PSG je sinoć lakše od očekivanog uspio da izbori plasman u finale Lige prvaka, a protivnika će saznati večeras jer se u drugom polufinalu sastaju Bayern i Lyon.

Do meča u Lisabonu ostalo je više od sat vremena, a Bavarci su na Twitteru objavili da se vraćaju svojim tradicionalnim crvenim dresovima u kojima će igrati večeras.

No, mnogi su zapazili da je Bayern još jednom odlučio da isprovocira navijače Barcelone. Naime, u kadru je i šorc s brojem osam u znak meča četvrtfinala u kojem je Bayern sa 8:2 savladao Barcu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Broj na golmanskom šorcu se ne vidi, te mnogi smatraju da su Bavarci namjerno uzeli baš šorc s brojem osam, te ga tako jasno istakli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.