Stigla prva ponuda za Piquea, ali je to daleko od onoga što on očekuje

Želi ga povratnik u Premiership

Stigla prva ponuda za Piquea, ali je to daleko od onoga što on očekuje

Endin Čaušević

U Barceloni se ovog ljeta očekuju velike promjene nakon što je klub doživio katastrofu u Ligi prvaka.

Barca je sezonu završila bez osvojenog trofeja, a blamažu su doživjeli prošle sedmice u četvrtfinalu Lige prvaka kada ih je Bayern deklasirao sa 8:2. Čelnici kluba najavili su velike promjene u igračkom kadru, te su skoro svi na prodaju.

Među fudbalerima koji su na transfer listi je i Gerard Pique koji je već više od deset godina standardni prvotimac. Pique je na ljeto 2008. godine stigao iz Manchester Uniteda i ustalio se u odbrani Katalonaca.

No, već neko vrijeme navijači nisu zadovoljni njegovim igrama, te nije isključeno da Pique nakon 12 godina napusti Barcelonu. Mediji u Španiji pišu da je ekspresno stigla ponuda za Piquea na adresu katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše katalonski Sport na adresu Barcelone stigla je ponuda engleskog Fulhama koji je spreman da dovede Piquea u svoje redove. Još uvijek nije jasno koliko je povratnik u Premiership spreman da plati defanzivca Barcelone.

Jasno je ni da to nije ponuda koju je Pique očekivao s obzirom da sigurno želi da ide u neki "jači" i slavniji klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirTM87
Jedno su njegovo zelje a drugo trenutni kvalitet, Fulham je klub po mjeri za njega sad.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi