Šta će se desiti ovog ljeta?

Amra želi da Edin ostane u Rimu, njegov agent je poprilično misteriozan

Edmir Škorić

Edin Džeko posljednjih je dana često povezan s Juventusom i Inter. Međutim, čini se da barem za sada bh. reprezentativac ostaje u Romi.

Džeko je u poznim igračkim godinama tražen od strane dva italijanska velikana, a mediji u Italiji su tokom dana objavili da njegova supruga Amra nema namjeru da seli iz Rima, te da je ona "stopirala" transfer svog supruga u Torino ili Milano.

Podsjećamo da je novi trener Juventusa Andrea Pirlo zatražio od čelnika kluba da dovedu Džeku bez obzira na cijenu, a interse Intera postoji već godinu dana.

No, Roma je i dalje klub za koji Edin nastupa i vrlo je moguće da ćemo ga na Olimpicu gledati i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada se oglasio i Silvano Martina, menadžer bh. napadača, koji je kratko kazao:

"Nije tajna da se Džeko dopada Interu i Juventusu, ali za sada je on Romin, za ostalo ćemo da vidimo", kazao je Martina, koji je i ranije sudjelovao u transferima Dijamanta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.