Corriere dello Sport: Džekina supruga je odbila transfere u Inter i Juventus

Njegovoj porodici se ostaje u Rimu

Corriere dello Sport: Džekina supruga je odbila transfere u Inter i Juventus

Endin Čaušević

Italijanski mediji prethodnih sedmica uveliko špekulišu o tome da Juventus želi dovesti Edina Džeku iz Rome.

Andrea Pirlo je počeo sklapati tim za novu sezonu i jasno je da je deficitarna pozicija napadača u Juventusu. Pirlo želi nekog iskusnijeg igrača, te je navodno odlučio da to bude Edin Džeko.

Italijanski mediji već danima pišu o tome da Juventus pregovara s Romom oko Džeke i da postoje velike šanse da bh. napadača gledamo u novoj sezoni u dresu Stare dame.

Ipak, Corriere dello Sport jutros piše da su male šanse da se to desi jer Džeko u Romi ima zagarantovanu minutažu, dok u Juventusu to ne bi bio slučaj. Također, ovaj portal spomenuo je i činjenicu da Džekina supruga Amra treba uskoro da se porodi, te da im sada promjena i ne bi prijala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin i Amra će postati uskoro roditelji po treći put, te nije tajna da njegova izabranica itekako voli Rim. Corriere dello Sport dodaje da je ona i prošlog ljeta bila za ostanak u Rimu, a ne prelazak u Inter što je Džeko na kraju poslušao.

Corriere dello Sport na kraju piše da je Džeki najbitnije da mu je porodica sretna i zadovoljna, te je pokazao da se i supruga itekako pita u donošenju važnjih odluka. Njegovoj porodici se ne ide iz Rima i teško je očekivati da će Džeko ovog ljeta potpisati za Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Naravno da i Dzekinca ima tu nesto da kaze , iza svakog velikog covjeka stoji jedna jaka zena - porodica mu treba i sigurno i jeste prioritet
8 6
Maestro
On je već ostario i jasno je da od transfera nema ništa ali ova njegova fufnjara se petlja uvijek gdje joj nije mjesto ne znam gdje je dijamantu pamet bila kad je nju upoznao
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti