Sarajevo na kraju izgubilo

Sažeci meča iz Bresta: Velika sudijska krađa sve ostalo bacila u drugi plan!

Admin Čaušević

Nije Sarajevo imalo sreće u Brestu. Bh. šampion je izgubio od Dynama sa 2:1 i nezasluženo ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Bordo tim je igrao odličan meč i u bio je ravnopravan, ali je na kraju putnika u treće pretkolo odlučila velika sudijska krađa na štetu bh. predstavnika.

Neposredno nakon što je utakmica završena Dynamo je na You Tube kanalu objavio najzanimljivije detalje meča. Uključujući tri gola, ali i poništeni gol Mersudina Ahmetovića.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako je su viđena tri gola na meču, dojam je da su velika sudijska pogreška i neopravdano poništen gol Ahmetovića sve ostalo zanimljivo sa meča bacili u drugi plan.

Obzirom na poništen gol uopšte ne treba da čudi reakcija direktorice Sabrine Buljubašić poslije meča i odluka Vinka Marinovića da se ne pojavi na pressici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.