16

Komentari (16)

Dzabe ovolika Hajka oko ne priznatog Gola Sarajeva. Licno zavo mi je i volijo sam da je Sarajevo proslo a realno govoreci, Sarajevo ako je bolje od njih pa trebas him onda brate glat uzet 2-3 razlike i zavrseno, a posto to Sarajevo nije onda dzabe rasprava jer uostalom ko garantira da bi Sarajevo proslo i da je priznat Gol. Kradjom se moze nazvat kad sudija u plufinalu u Madridu izbaci Bayern koji je bijo mocniji od Reala u tom momentu. Na kraju se moze zalit samo za izgubljenom Lovom.
enko
Levokrilo,ti bi da svi isto razmisljaju kao navijaci sarajeva. Ofsajda nije bilo,svi se slazemo,ali isto tako je dosta nepravdi prema ekipama koje su u nekoliko navrata ostecene protiv sarajeva u nasem prvenstvu.zadnji slucaj sa velezom,udaranje laktom ,dupovac siledija itd. Zasto onda ne reagujes,nego opet vrijedate nekoga ko iskaze svoje nezadovoljstvo sudenjem.i jos nesto,garantujem da je husref bio na klupi da bi bilo tri razlike za sarajevo.slabo je ovo za evrope.
Sadik82
E glupana na sta se on osvrce - na lakat ooo majkoo kakvih debila. Pa majmune takvih lakata ima na stotine a ti kmecis zbog jednog. Mogao je bit i penal za Sarajevo u 2.pol kad su se vasi bacali i na glavu i na noge u 16-ercu, pa nije bio. I neka nije, nismo ni zasluzili. U zadnje dvije sezone znam za jednu situaciju gdje nam je protivnik bio direktno ostecen a to je protiv Sirokog 3:0, gol iz ofsajda nam priznali u utakmici koju smo dobili 3:0. Hajde molim te mi navedi te silne nepravde, samo mani se laktova nego daj reci konkretno golove koje su nam poklonili ili nekome oduzeli protiv nas.
RZ88
Kipar i kiparski savez je jedan od najkorumpiranijih na svijetu. Mislite da je slucajno da Bugarskom klubu sudi sudija sa Kipra? Eto sve ste vidjeli.
Zaccheroni
Dobro skupa kradja,steta sarajevo je zasluzilo prolaz. Fuj sta sudija uradi
LevoKrilo
E moj Imrane kako se već predstavljaš??? Druže nije ovo naša čunga lunga liga! Ovo je liga prvaka i svi smo sa ovim izgubili, ali svi...To je koeficijent, nekakav ugled da pokušamo napraviti kojeg odavno nemamo itd., itd....Što ti takav pačenik?
tbra
Dobro su odigrali sta serete. Bili su bolji od Bresta nije to mala stvar.
Arnel925
Nije sudija samo kriv primili smo dva od ekipe koju smo precijenili. Slabi su od nas. A prošli su dalje. Žalosno. Ova ekipa Dynama je realno slabija od dosta naši timova iz naše lige.
Penderinos
I pored ponistenog gola trebali su bolje odigrati, konkretno u završnici su bili tanki
user1582998148
Seranicu sredi im ovo
IsmarMirza
Ostaje žal za ponostenim golom! Ali generalno nasta je BiH klubski fudbal spao da nas G*** ekipe iz Bjelorusije. Iskreno mislim.da mi nismo dorasli evropskom klupskom fudbalu!
Realist
Kao da nikad nikog nisu suci pokrali nego samo Sarajevo
realno_govoreci
Jedini koji se raduju ruskoj nesreci
ImranEDC1
Kad oni kradu po BH ligi to je ok ? Da je pravde, ne bi ni igrali lp. Ko o cemu sarajevo o postenju.
realno_govoreci
Bolan pogledaj minusa i koliko si samo patetičan.Cisti primjer balavca koji. Bilo koji klub iz BIH kada igra Evropske utakmice treba ppdrzati ali sta to malom balavcu objasnjavati
alibos
Lupaš gluposti iz mržnje.Zavidiš boljem,a u sebi se diviš od muke.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.