Slijedi prvenstveni meč sa Radnikom

Sarajevo se vratilo kući, vremena za predah nema

Adnan Beganović

Fudbaleri aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka FK Sarajevo vratili su se iz Bjelorusije u bh. glavni grad.

Izabranici Vinka Marinovića sinoć su u okviru 2. kola kvalifikacija Lige prvaka pretrpjeli poraz u duelu sa Dynamom Brest.

Slavili su domaći 2:1, a utakmicu je obilježila sudijska nepravda s obzirom da je Mersudinu Ahmetoviću poništen regularan pogodak kojim bi Bordo tim stigao na 2:2.

Razočarani su u Bordo taboru, možemo reći s punim pravom, no vremena za "plakati" nema.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Već za par dana pred izabranicima Vinka Marinovića je novi izazov, ovaj put u Premijer ligi gdje su u četiri odigrana kola osvojili osam bodova.

Protivnik im je uvijek neugodni Radnik iz Bijeljine, a poraz u Brestu nije označio kraj evropske avanture s obzirom da će Sarajevo igrati u 3. kolu kvalifikacija Evropa lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti