Sažeci meča iz Bresta: Velika sudijska krađa sve ostalo bacila u drugi plan!

Sarajevo na kraju izgubilo

Sažeci meča iz Bresta: Velika sudijska krađa sve ostalo bacila u drugi plan!

Admin Čaušević

Nije Sarajevo imalo sreće u Brestu. Bh. šampion je izgubio od Dynama sa 2:1 i nezasluženo ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Bordo tim je igrao odličan meč i u bio je ravnopravan, ali je na kraju putnika u treće pretkolo odlučila velika sudijska krađa na štetu bh. predstavnika.

Neposredno nakon što je utakmica završena Dynamo je na You Tube kanalu objavio najzanimljivije detalje meča. Uključujući tri gola, ali i poništeni gol Mersudina Ahmetovića.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako je su viđena tri gola na meču, dojam je da su velika sudijska pogreška i neopravdano poništen gol Ahmetovića sve ostalo zanimljivo sa meča bacili u drugi plan.

Obzirom na poništen gol uopšte ne treba da čudi reakcija direktorice Sabrine Buljubašić poslije meča i odluka Vinka Marinovića da se ne pojavi na pressici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ImranEDC1
Kad oni kradu po BH ligi to je ok ? Da je pravde, ne bi ni igrali lp. Ko o cemu sarajevo o postenju.
8 27
Realist
Kao da nikad nikog nisu suci pokrali nego samo Sarajevo
4 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti