Slijedi prvenstveni meč sa Radnikom

Sarajevo se vratilo kući, vremena za predah nema

7

Komentari (7)

SarajevoFC
Hajmo momci, polako se vracamo u formu i namecemo svoju igru. Sav bijes zbog nepravde usmjeriti u pobjedu protiv Radnika.
Deda3003992
Kad vidim kako se sudi u utakmicama koje su put prema velikim evropskim takmičenjima tačno mi se smuči. Obavezno primjeniti što prije VAR u ovim utakmicama!
MSOZ101
OREMUŠ MIRKO !!!
nedoni46
On i Andrej, ko da sam gledo Xavija i Iniestu sinoc
MSOZ101
Ma drago mi je zbog njega što je napokon viđeno kakav je igrač, često osporavan kod "navijača" i "stručnjaka" koji ne razumiju njegovu poziciju i za koje je dobar igrač sano ako zabija golove i dijeli asistencije.
Sadik82
Bez Oremusa bi sinoc bili donji sigurno. On i Fanimo jedini koji fizicki mogu parirati ozbiljnijim ekipama kad igramo u Evropi. Gledas tromost ostalih, niko sem njih dvojice i Djokanovica ne moze osvojiti 50/50 loptu odbicu.
koki
Nevalja za ove fejzbuk navijače koji čitaju samo naslove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.