Sada je sve jasno

Održan žrijeb za play off Lige prvaka: U Dinamu zadovoljni, a u Zvezdi tuguju

Endin Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb za play off Lige prvaka.

U Ligi prvaka trebaju da se odigraju još mečevi trećeg pretkola, a zatim ćemo gledati play-off i konačnu borbu za ulazak u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Žrijeb u Nyonu donio je mnogo zanimljivosti, a u centru pažnje su klubovi iz našeg regiona. Zagrebački Dinamo je imao sreće što se tiče žrijeba, dok u Crvenoj zvezdi ne mogu biti baš zadovoljni.

Dinamo je izbjegao Young Boys i Zvezdu, a ukoliko prođu treće pretkolo protiv Ferencvaroša u play-offu će igrati protiv boljeg iz duela Qarabag - Molde.

Što se tiče Crvene zvezde pred njima je dosta teži zadatak. Zvezda u trećem pretkolu igra protiv kiparske Omonije, a ukoliko se plasiraju dalje u play-offu ih očekuje Olympiakos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Parovi play offa Lige prvaka:

Qarabag ili Molte - Dinamo ili Ferencvaroš
Olympiakos - Crvena zvezda ili Omonia
Salzburg - Maccabi Tel Aviv ili Dynamo Brest
Slavia Prag - Young Boys ili Midtjylland

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.