Menalo odbio novi inostrani angažman!

Želi da ostane u Dinamu

Menalo odbio novi inostrani angažman!

A. Čaušević

Luka Menalo ne želi da napusti Dinamo, pišu dobro obaviješteni izvori Sportskih novosti. 

Menalo koji je naknadno pozvan u reprezentaciju BiH nema namjeru da napušta redove Modrih nakon što je prošle sezone igrao u Olimpiji.

U Maksimir je za odličnog krilnog fudbalera stigla ponuda iz Turske. Ovog 24-godišnjaka želio je vidjeti Konyaspor, prava kolonija za bh. fudbalere.

Ipak, Menalo je odbio ponudu jer smatra da se može dokazati u Dinamu posebice nakon odlaska Damirana Kadziora u španski Eibar.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nedakašnji fudbaler Širokog Brijega je u dresu Olimpije bio na nivou, uspio je postići 12 golova i upisati osam asistencija. Ostaje da se vidi da li će dobru formu uspijeti prenijeti i u HNL.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deepy
Nikada nista od njega. U GNK je bila jaka konkurencija a.on je isao.grlom u jagode umjesto da je otisao u Ferencvaros ili Hajduk...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi