Ne izlazi iz teretane

I Manchester United ima svog Hulka: Lingard napravio nevjerovatnu transformaciju

Endin Čaušević

Fudbaler Bayerna, Leon Goretzka, pauzu tokom koronavirusa iskoristio je da što više vremena provede u teretani, te je mnoge iznenadio svojim izgledom kada se vratio na teren.

Goretzka sada izgleda kao neko bodybuilder, a do prije pola godine je bio mršavi fudbaler. Istu stvar odlučio je napraviti i igrač Manchester Uniteda, Jesse Lingard, koji izgleda ne izlazi iz teretane.

Lingardu ne ide baš prethodne dvije godine u Unitedu, ali je odlučio maksimalno da se spremi za novu sezonu i dokaže Ole Gunnaru Solskjaeru da zaslužuje mjesto u prvom timu.

Ovaj 27-godišnjak želi fizički biti što spremniji, a česti odlasci u teretanu su dali odlične rezultate. Lingard je objavio na Instagramu kakvu transformaciju je napravio, te je oduševio javnost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogi su mu u komentarima poručili da sada i Crveni đavoli imaju svog Hulka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.