Manchester United završio veliki transfer
Foto - EPA

Donny Van de Beek pet godina na Old Traffordu

Manchester United završio veliki transfer

M. Šljivak

Manchester United završio je večeras veliki transfer.

Novi član Crvenih đavola sa Old Trafforda postat će nizozemski veznjak Donny Van de Beek, dosadašnji član ekipe Ajaxa.

United je sa 23-godišnjim fudbalerom večeras dogovorio sve detalje oko petogodišnjeg ugovora, postignut je dogovor i sa Ajaxom i fantastični fudbaler će pojačati velikana sa Teatra snova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je svakako sjajan transfer za United. Doveli su jednog od najboljih mladih veznjaka svijeta i momka koji iza sebe ima dosta iskustva, iako su mu samo 23 godine.

Donny Van de Beek će se početkom sedmice pojaviti u Manchesteru i zvanično će postati član Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Zar postoji neko ko misli da Van de Beek ne bi bio pojačanje za bilo koju ekipu na svijetu???
5 0
Eno30
Jos beka ljevog rjesiti se nekoliko igraca mate lingarda matica freda dovesti upamecana dembela iz liona alcantaru i iduce barem godina sancha i borba za ligu prvaka komotno mogu bice to strasan vezni red pogba de beck fernandes
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi