Hrkać upisao nastup za Novaru

Do jučer nosio dres Širokog Brijega, a danas čuvao Zlatana Ibrahimovića

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana u prijateljskoj utakmici pobijedili su danas Novaru sa 4:2.

Novara je odlično otvorila utakmicu i povela sa 2:0. U desetoj minuti Bellich je pogodio za 1:0, a isti igrač je udvostručio prednost već nakon tri minute.

Međutim, Milan je u nastavku utakmice došao do preokreta. Na 2:1 smanjio je Paqueta u 26. minuti, dok je pet minuta kasnije Laxald pogodio za 2:2.

Do kraja meča Rossoneri su dali još dva gola. Na 3:1 povisio je Calabria, dok je konačnih 4:2 postavio Paqueta svojim drugim golom.

No, ovaj meč će pamtiti posebno i dojučerašnji igrač Širokog Brijega Ante Hrkać. Ovaj 28-godišnjak je nedavno potpisao za Novaru, te je igrao danas protiv Milana od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedna fotografija će za njega biti posebno draga, a to je duel s Ibrahimovićem. Hrkać je do jučer igrao u Premijer ligi, a danas je imao šansu da čuva Ibrahimovića što je najbolji dokaz da nikada ne znate šta vas čeka u životu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.