Berlusconi se vraća na San Siro: Milan je bio velika ljubav mog života

Monza će uskoro odmjeriti snage sa Rossonerima

Berlusconi se vraća na San Siro: Milan je bio velika ljubav mog života

Nekadašni gazda Milana Silvio Berlusconi nije dugo izdržao bez fudbala, pa se upustio u novi projekat. Preuzeo je Berlusconi Monzu i za sada mu dobro ide.

Monza je prošle sezone izborila plasman u Seriju B, a Berlusconi je najavio da njegov tim odmah "puca" na novu promociju - u Seriju A.

Berlusconi se u subotu vraća na San Siro pošto Monza na ovom stadionu igra prijateljski meč sa Milanom.

"Milan je bio velika ljubav mog života... To je slavna prošlost koja će uvijek ostati u mom srcu", rekao je Berlusconi za Il Giornale, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Monza je, sa druge strane, sadašnjost i budućnost, a ja živim radujući se budućnosti".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi