Trenutno na reprezenativnom okupljanju

Svlačionica rekla svoje: Begoviću saigrači završavaju transfer

Admin Čaušević

Asmir Begović se nalazi na reprezentativnom okupljanju i sigurno je maksimalno fuksiran na utakmice protiv Italije i Poljske u okviru Lige nacija. 

Begović je novu sezonu započeo s treninzima u Bournemouthu, ali teško je vjerovati da će ostati u redovima kluba iz Championshipa.

Dok se priprema za reprezentativnu akciju paralelno se radi na njegovom transferu i to u Milan, ako je vjerovati izvještajima s Apenina, u Milan.

Iskusni Trebinjac je prošlu polusezonu proveo na posudbi u redovima Rossonera, a njegovi dosadašnji saigrači se zalažu za novi dolazak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport navodi kako je svlačionica Milana rekla da je za dovođenje Begovića koji se za kratko vrijeme uspio nametnuti kao jedan od lidera.

Bh. reprezentativni golman s Bournemouthom ima ugovor još godinu i u Milanu traže način da 33-godišnjaka dovedu besplatno ili na posudbu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.