Do jučer nosio dres Širokog Brijega, a danas čuvao Zlatana Ibrahimovića

Hrkać upisao nastup za Novaru

Do jučer nosio dres Širokog Brijega, a danas čuvao Zlatana Ibrahimovića

E. Čaušević

Fudbaleri Milana u prijateljskoj utakmici pobijedili su danas Novaru sa 4:2.

Novara je odlično otvorila utakmicu i povela sa 2:0. U desetoj minuti Bellich je pogodio za 1:0, a isti igrač je udvostručio prednost već nakon tri minute.

Međutim, Milan je u nastavku utakmice došao do preokreta. Na 2:1 smanjio je Paqueta u 26. minuti, dok je pet minuta kasnije Laxald pogodio za 2:2.

Do kraja meča Rossoneri su dali još dva gola. Na 3:1 povisio je Calabria, dok je konačnih 4:2 postavio Paqueta svojim drugim golom.

No, ovaj meč će pamtiti posebno i dojučerašnji igrač Širokog Brijega Ante Hrkać. Ovaj 28-godišnjak je nedavno potpisao za Novaru, te je igrao danas protiv Milana od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedna fotografija će za njega biti posebno draga, a to je duel s Ibrahimovićem. Hrkać je do jučer igrao u Premijer ligi, a danas je imao šansu da čuva Ibrahimovića što je najbolji dokaz da nikada ne znate šta vas čeka u životu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Pa sta ako je igrao za Siroki? Majke mi ko da smo lihtenstajn i konobari kakvim nas predstavljate i crnjacite. Pa vrhunski fidbaleri su igrali u nasoj ligi, od Dzeke pa nadalje. Da ne pricam da je igrac koji je proglasen najboljim igracem svijeta igrao u BiH.
12 0
Turbetanac
Hahahahaha prvo 3-1 pa 4-2 kao košarka
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije