Burnić u centru pažnje

Kolašinac se oglasio na Instagramu nakon meča, a komentar ostavio i nesuđeni bh. reprezentativac

Endin Čaušević

Reprezentacija BiH sinoć je osvojila bod protiv Italije (1:1) u meču prvog kola Lige nacija.

Zmajevi su odigrali veoma dobru utakmicu u Firenci i zasluženo osvojili bod iako su ih skoro svi otpisali prije ovog meča.

Nakon utakmice na Instagramu se oglasio i Sead Kolašinac koji je bio zadovoljan rezultatom našeg tima.

Kolašinac je poručio da je ovo veliki bod za nas, te je dodao da sada idemo po tri boda protiv Poljske. No, zanimljivo je bilo i u komentarima u ovoj objavi Kolašinca.

Tu se javio i nesuđeni bh. reprezentativac Dženis Burnić koji je čestitao Zmajevima na rezultatu. Burnića je prethodnih godina NSBiH pokušao nagovoriti da igra za naš nacionalni tim, ali nisu uspjeli.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Prošle godine on je izjavio da je tokom cijele omladinske karijere igrao za Njemačku i da želi što duže nositi dres ove selekcije.

"Moji roditelji su iz Bosne i bilo je kontakta s pojedinim ljudima iz Saveza. Tokom cijele omladinske karijere igrao sam za Njemačku, tako da i dalje želim, što je duže moguće, igrati za Njemačku", rekao je tada Burnić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.