Hadžiahmetović nakon debija u Firenci: Nadam se da sam opravdao povjerenje

Zmajevima bod protiv Italije

Hadžiahmetović nakon debija u Firenci: Nadam se da sam opravdao povjerenje

Endin Čaušević

Reprezentacija BiH sinoć je u prvom kolu Lige nacija remizirala protiv Italije (1:1) u Firenci.

Pred ovaj meč skoro su svi već otpisali Zmajeve jer su Italijani bili apsolutni favorit. Međutim, naš tim je odigrao odličan meč i na kraju je zasluženo osvojio bod u Firenci.

Sinoć je u našem timu bilo nekoliko debitanata, a jedan od njih je i veznjak Amir Hadžiahmetović. Igrač Konyaspora bio je zadovoljan rezultatom, te je poručio da je divno debitovati za prvi tim reprezentacije.

"Divan je osjećaj debitovati za reprezentaciju i nadam se da sam opravdao povjerenje. Odigrali smo odličnu utakmicu i zasluženo smo došli do boda protiv velike reprezentacije. Slijedi nam utakmica sa Poljskom i siguran sam da će ponovo svi pružiti svoj maksimum, bez obzira na to ko bude na terenu. Vjerujem da imamo kvalitet da osvojimo tri boda u Zenici", rekao je Hadžiahmetović nakon utakmice.

Top Komentari

Zoilomas
Hadzo moj opravdo si ali nemoj misliti sad da se oko bosansko skinulo s tebe radi jedne tekme, dokazi se da si constantan i onda nije dalek ni city ni real
14 0
b20
Sinoć je bio najbolji na terenu.On je taj tip igrača koji nam je sve ove godine nedostajao na sredini terena,trkač a zna i loptu dodati.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti