Oglasio se na Instagramu

Prošla su 24 sata, a reprezentativac Italije još nije prežalio što BiH nije savladana

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina je u prvom kolu novog izdanja Lige nacija prekinula veliki niz Italije od 11 uzastopnih pobjeda.

Susret igran na stadionu Artemio Franchi okončan je rezultatom 1:1. Borbeni i hrabri Zmajevi su vodili, ali su favorizovani Azzurri uspjeli nekako izjednačiti.

Utakmica je završena prije više od 24 sata, međutim pojedini igrači Italije još nisu zaboravili meč iz Firenze, prije svih Cristiano Biraghi.

U objavi na društvenim mrežama Biraghi koji je sinoć bio starter poručio da je sinoć moglo i moralo završiti bolje za njega i saigrače.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Moglo je i trebalo završiti bolje. Ali tek smo na početku", poručio je lijevi bek koji je u vlasništvu Fiorentine, a prošle sezone je igrao za Inter.

Italijani u drugom kolu Lige nacija će igrati protiv Nizozemske koja jučer pobijedila Poljsku s 1:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.