Donnarumma: Džeko će vas kazniti ako mu date i najmanje prostora za gol

Golman Italije nakon meča

Donnarumma: Džeko će vas kazniti ako mu date i najmanje prostora za gol

E. Čaušević

Italijani su razočarani rezultatom svog tima jer su svi sinoć očekivali pobjedu protiv Bosne i Hercegovine.

Azzurri su željeli pobjedom otvoriti novo izdanje Lige nacija, ali su Zmajevi imali drugačiji plan. Naš tim je odigrao veoma dobar meč i na kraju je zasluženo došao do jednog boda (1:1).

BiH je čak povela u Firenci u 57. minuti kada je mrežu Gianluigija Donnarumme zatresao Edin Džeko, ali samo deset minuta kasnije Italija je poravnala na 1:1 preko Sensija što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Nakon meča oglasio se i golman Italije koji je poručio da Džeku morate paziti svake sekunde jer iskoristi i najmanji prostor za gol što se sinoć najbolje pokazalo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nakon dugo vremena smo igrali zajedno i znali smo da će biti komplikovano. Pokušali smo igrati nešto brže i čuvati loptu. Igrali smo dobro i nismo pali nakon primljenog gola. Morate svake sekunde paziti Džeku jer on će vas kazniti kada mu date i najmanji prostor za gol", poručio je Donnarumma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi