Reprezentativac Italije dobacivao Džeki pred utakmicu, a Dijamant mu odlučio odgovoriti

Saigrači iz Rome

Reprezentativac Italije dobacivao Džeki pred utakmicu, a Dijamant mu odlučio odgovoriti

Endin Čaušević

Edin Džeko je i sinoć pokazao svoju klasu jer je svojim golom donio bod reprezentaciji BiH na gostovanju protiv Italije (1:1).

Zmajevi su u 57. minuti poveli golom Džeke, ali je deset minuta kasnije Sensi postavio konačnih 1:1. Džeko je i sinoć pokazao koliko znači za naš tim, te se odlično nosio s defanzivcima Italije.

Za Džeku nije strano igrati protiv ovih igrača jer se s većinu njih često susreće u Seriji A. Bilo je tu i njegovih saigrača iz Rome s kojima je Džeko "proćaskao" nakon utakmice.

No, u centru pažnje našao se Gianluca Mancini koji sinoć nije igrao. Defanzivac Rome je ostao na klupi, te je prilikom izlaska na teren Zmajeva dobacivao nešto Džeki koji se samo nasmijao.

Mediji na Apeninima pišu da je Mancini prijateljski "provocirao" svog saigrača iz Rome, a Džeko mu nije ostao dužan, te ga je prozvao na Instagramu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ma, šta kažeš", napisao je Džeko, te je označio Mancinija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Italija je za mene po igracima koje imaju uz Francusku Englesku glavni kandidat za osvajanje evropskog narvno ima tu i Njemacka Spanija Portugal a moze iznenaditi i Holandija i Hrvatska ali sinoc su nasi zmajevi odigrali mec za pamcenje zaista svaka im cast na igri borbenosti disciplini cista 10 svaka cast i treneru na tome volim te Bosno
10 3
X_BoSniaN_BuLL_x
A jesu talijan bili strasni, mislio sam da ce pobjediti 4,5:0 kako su pricali kao da su bog zna sta, gdje je bila ta velika italija, smijesno bas
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi