Konačno je sretan i nasmijan

Arthur fotografijom na Twitteru ponovo provocira Barcelonu

Endin Čaušević

Brazilski veznjak Arthur Melo na kraju prošle sezone napustio je Barcelonu i potpisao je za Juventus.

Arthur je bio dio transfera Miralema Pjanića koji je iz Stare dame otišao u katalonski klub. No, Brazilac nije bio baš "zagrijan" za to i odbijao je tu razmjenu, ali na kraju su čelnici Barce uspjeli nekako da ga nagovore.

Zanimljivo je da je Arthur u finišu sezone odbijao da igra za Katalonce dok je Pjanić za Juve igrao do samog kraja sezone. Brazilac je samo čekao kraj sezone da napusti Barcu i priključi se novom klubu.

Na društvrenim mrežama voli da provocira bivši klub, a to je uradio i večeras. On je objavio fotografiju s treninga Stare dame i poručio je da je konačno sreta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Izraz lica kada uživaš u treningu", poručio je Arthur.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.