Thiago rasplamsao špekulacije o transferu fotografijom na Instagramu

Napušta Bayern?

Thiago rasplamsao špekulacije o transferu fotografijom na Instagramu

E. Čaušević

Španski reprezentativac Thiago Alcantara ovih dana je u centru špekulacija da će napustiti Bayern.

Već neko vrijeme piše se o tome da će Thiago napustiti njemački klub nakon sedam sezona, a prvo se povezivao s transferom u Liverpool. No, prethodnih dana španski mediji pišu o tome da je najbliži povratku u Barcelonu.

Thiago je ponikao u katalonskom klubu i igrao je dvije sezone za prvi tim, ali je na ljeto 2013. godine odlučio da pređe u Bayern jer nije bio zadovoljan minutažom u Barci.

No, čini se da bi se ovaj 29-godišnji veznjak mogao vratiti u matički klub, a te glasine dodatno je rasplamsao objavom na Instagramu.

Thiago je objavio fotografiju s oznakom da se nalazi u Barceloni što je pokrenulo lavinu špekulacija da će potpisati za Katalonce. No, treba dodati da njegova porodica živi u ovom gradu, te da im često dolazi u posjetu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, ovakva objava u trenutku kada se špekuliše o povratku na Camp Nou i nije mogla biti drugačije protumačena.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi