Mourinho: Messija može dovesti samo klub koji ne poštuje pravila, a mi nismo takvi

Morao je nešto reći na tu temu

Mourinho: Messija može dovesti samo klub koji ne poštuje pravila, a mi nismo takvi

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi prošle sedmice je potvrdio da će ostati u Barceloni i naredne sezone.

Messi je na kraju minule sezone tražio raskid ugovora s Barcelonom zbog loših odnosa i nezadovoljstva kako trenutni čelnici vode klub. Međutim, Barca nije pristala na raskid ugovora, te su tražili da zainteresovani klubovi plate 700 miliona eura za Argentinca.

On je na kraju odlučio da ostane u Barci i naredne sezone jer ne želi da ide na sud s klubom koji mu je sve dao. No, jasno je da će narednog ljeta Messi gotovo sigurno napustiti Barcelonu i to kao slobodan igrač.

Prethodnih sedmica najviše se povezivao s Manchester Cityjem, ali ovaj klub nije bio u stanju da izdvoji toliki novac za njega. Nakon što se ova saga završila i Jose Mourinho je odlučio da se oglasi na tu temu, te na svoj način "bocne" Manchester City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mi smo klub koji poštuje Finansijski fair play. Messi može ići samo u klub koji to ne poštuje, a budite sigurni da Tottenham nije taj klub", rekao je Mourinho.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Vi ste klub koji medalju mogu vidjeti samo preko TV-a :)
1 0
arminarmy
Sta ti bacas bombice , pa ti si trener koji najvise trosi na kupovinu igraca. Oborio si svjetski rekord sto se toga tice a sad nesto pametujes.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije