Leeds izgubio od Liverpoola

Bielsa naružio prevoditelja koji je poslušao bez razmišljanja

Admin Čaušević

Marcelo Bielsa je jedan od najstarijih menadžera koji će ove godine raditi u Premiershipu. Argentinac ima 65 godina. 


Bielsa već neko vrijeme sjedi na klupi Leeds Uniteda, ali engleski jezik još nije savladao pa s medijima i igračima i dalje komunicira uz pomoć prevoditelja.

U prvom kolu nove sezone povratnik u Premiership je gostovao Liverpoolu. Gosti su pokazali zube Redsima, ali je šampion na kraju slavio s 4:3.

Simpatična scena viđena je poslije utakmice tokom davanja izjava kada je Bielsa zagalamio na svog asistenta da bude glasniji.

Dok je prevoditelj pričao na engleskom i prevodio Bielsine riječi popularni Luđak ga je pogledao i povišenim tonom mu rekao da priča glasnije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kakva je bila reakcija prevoditelja? Pa pogađate. Poslušao je bez razmišljanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.