Samo je pitanje vremena kada će u Leedsu pasti najvažniji potpis ovog ljeta!

Nakon povratka u Premier ligu

Samo je pitanje vremena kada će u Leedsu pasti najvažniji potpis ovog ljeta!

E. Oštraković

Nogometaši Leedsa izborili su povratak u Premier ligu, a sa klupe ih je predvodio nevjerovatni Marcelo Bielsa.

Tako će ovaj klub nakon čak 16 godina igrati najjači rang takmičenja u Engleskoj.

Ipak, završetkom prošle sezone istekao je ugovor Bielsi, te su navijači nestrpljivi jer žele da on potpiše novi ugovor i ostane na klupi ovog tima.

"Znam da su naši navijači nervozni i to i mene čini nervoznim. Mislim da nema razloga za to. Razgovaramo svakodnevno, te je pitanje vremena kada će potpisati novi ugovor. Fokusirani smo na dovođenje pojačanja, te na pripreme za narednu sezonu, a sve radimo u dogovoru sa njim", rekao je Angus Kinnear, izvršni direktor Leeds Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako će navijači nakon njegove izjave konačno biti nešto mirniji, a to bi trebao biti najvažniji potpis Leedsa ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi