Foto - EPA

Rukovodstvo Rome krenulo po Milika

Danas je sastanak koji bi mogao sve odlučiti: Fali samo jedno 'da', ali ono je ključno

M. Šljivak

Transfer Edina Džeka iz Rome u Juventus još uvijek nije završen samo zbog jednog čovjeka.

Poljski napadač Arkadiusz Milik za sada ne prihvata ponudu Rome za dolazak na Olimpico, a njegovim 'da' bi se Džeko oslobodio i transfer u Juventus ne bi došao u pitanje.

Italijanski mediji jutros su objavili kako bi sve oko transfera trebalo biti poznato u narednih 48 sati, no Calciomercato tvrdi da bi već danas stvari mogle da se okončaju.

Agent poljskog napadača stigao je u Italiju. Rukovodstvo Rome je već dogovorilo sastanak sa njim i pokušat će da što prije završe kompletnu stvar i da se saga oko ovih transfera konačno završi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A ono što je Roma ponudila Miliku je zaista sjajno. Nude mu 25 miliona eura za pet godina i dodatne bonuse, a danas će predstaviti i projekat u kojem će Poljak biti glavna figura oko koje će se sve vrtiti u narednim godinama.

Čeka se Milikovo 'da' i vidjet ćemo hoće li na kraju Poljak osloboditi Džeka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.