Izazvao pometnju u Perugiji

Suarez polagao ispit iz italijanskog jezika, stigli i rezultati

Admin Čaušević

Luis Suarez je na izlaznim vratima Barcelone i već neko vrijeme se spominje kao novi napadač Juventusa.

Međutim, da bi Urugvajac potpisao za Bianconere neophodno je da dobije italijanski pasoš zbog čega je danas i bio u Italiji.

Saurez je u popodnevnim satima stigao u Perugiju te je izazvao pravu pometnju na aerodromu jer je bio okružen brojnim novinarima.

Odlični golgeter je danas polagao test italijanskog jezika, a ubrzo su stigli i rezultati. Suarez je dobio diplomu za poznavanje italijanskog jezika nivo B1.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prepreka je to manje da 33-godišnjak dobije italjianski pasoš i tako potpiše za Juventus, ali čini se da su se u Staroj dami odlučili za Edina Džeku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.