Odlazak koji bi mogao značiti da je sve gotovo

Milik napustio trening-centar Napolija

Odlazak koji bi mogao značiti da je sve gotovo

M. Šljivak

Saga oko transfera Edina Džeka iz Rome u Juventus polako se bliži kraju.

Svi su čekali da poljski napadač Arkadiusz Milik pristane na transfer u Romu, te da tako Edin može bez problema otići u Juve, a čini se kako je Poljak na kraju i pristao na sve.

Njegovi agenti nalaze se u prostorijama Rome. Pregovori se vrše, a da bi sve moglo biti gotovo govori i činjenica da je Milik danas u žurbi napustio trening-centar Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji snimili su njegov odlazak i vjeruje se da će se uskoro zaputiti u Rim kako bi obavio ljekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa Romom vrijedan 25 miliona eura.

To će značiti i da Edin Džeko može ići u Juventus sa kojim već ima sve dogovoreno. Čeka se samo konačna potvrda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Evo ja opet bez Džeke ne mogu ručka započeti :')
7 3
Ivica_Osim8
Ajde Brze ba Milik
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi