Zašto je Luis Suarez došao u Italiju?
Foto - EPA

Urugvajac ima posla

Zašto je Luis Suarez došao u Italiju?

M. Šljivak

Napadač Barcelone Luis Suarez doputovao je danas u Italiju.

Razlog njegovog dolaska nije nikakav transfer, iako se o tome pisalo dosta u prethodnom periodu, već će Urugvajac morati na testiranje za italijanski pasoš.

Njegova supruga je državljanka Italije. Suarez želi uzeti pasoš kako se više ne bi smatrao strancem u Evropi i danas će u Perigiju polagati test za državljanstvo.

Suarez se u proteklom periodu povezivao sa prelaskom u Juventus. Imao je dogovor sa Starom damom, ali su pregovori brzo propali jer se nije želio odreći odšteta koju je tražio u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon toga se desio i preokret. Trener Barcelone Ronald Koeman je poručio da će računati na njega u narednoj sezoni, ali da neće imati ništa protiv ako na kraju odluči otići.

Atletico Madrid i PSG se povezuju sa 33-godišnjim napadačem i vidjet ćemo šta će se desiti sa njim u narednom periodu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Juventusu netreba novi Higuain !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi