Transfer sve izvjesniji

Milik uspješno prošao liječničke preglede, sutra produžuje ugovor s Napolijem, a onda pravac Rim

Adnan Beganović

Poljski napadač Arkadiusz Milik uspješno je prošao liječničke preglede u Švicarskoj i vraća se u Napulj.

Čini se da se sagi vezanoj za transfere Milika u Romu, te Edina Džeke u Juventus bliži kraj.

Učinjen je još jedan korak potreban za finaliziranje transfera poljskog napadača u Romu nakon kojeg će Džeko staviti potpis na dvogodišnji ugovor sa Juventusom.

Milik se vratio u Napulj gdje će sutra prema pisanju italijanskih medija potpisati produženje ugovora sa Napolijem za godinu dana, a sve to se radi kako bi se mogao finalizirati transfer u Romu koji bi bio u vidu jednogodišnje posudbe uz obavezu otkupa na kraju sezone.

Na kraju podsjetimo i da se Milikova životna saputnica Jessica Ziolek preko društvenih mreža oprostila od Napulja što daje signale da je zapravo sve završeno te da se čaka samo ozvaničenje saradnje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.