Milikova životna saputnica na društvenim mrežama se oprostila od Napulja

Izgleda da je transfer gotov

Milikova životna saputnica na društvenim mrežama se oprostila od Napulja

O. Lekić

Da je transfer Arkadiusza Milika iz Napolija u Romu gotovo stvar, a samim tim i prelazak Edina Džeke iz Rome u Juventus, nedvosmisleno je putem društvenih mreža potvrdila i životna saputnica poljskog napadala Jessica Ziolek.

Milik će ukoliko prođe liječničke preglede karijeru nastaviti u Romi, a iz rimskog kluba put Torina će naš napadač Edin Džeko.

Upravo je ova transfer saga posljednjih desetak dana top priča u italijanskim medijima, a prije nekih sat vremena su objavili i da se prelijepa Jessica putem društvenih mreža oprostila od Napulja.

"Hvala na svemu, uvijek u vašu odbranu", poruke su koje je Jessica ostavila uz fotografije mjesta u Napulju gdje je često izlazila sa svojim suprugom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se i po objavama Milikove životne saputnice sve završreno, no ipak trebamo sačekati i službene potvrde iz klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi