Čestitke već pristižu

Jusuf Nurkić objavio Džekinu fotografiju koja je bacila u trans navijače Juventusa

Endin Čaušević

Italijanski mediji već danima bruje o tome da će bh. napadač Edin Džeko napustiti Romu i potpisati za Juventus.

Čini se da je saga oko transfera konačno završena jer je Arkadiusz Milik pristao da ide u Romu što je kočilo Džekin transfer. Očekuje se da sve bude ozvaničeno u narednim danima, a navodno ljekarski pregledi Džeke već su zakazani.

Roma će od prodaje bh. napadača zaraditi oko 15 miliona eura, dok će Džeko potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 7.5 miliona eura po sezoni.

Čestitke za Dijamanta već su počele pristizati iako još uvijek transfer nije ozvaničen. Naime, na Instagramu se oglasio najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je objavio zanimljiv story.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nurkić je objavio fotografiju Džeke u dresu Juventusa, te je poručio koliko je ponosan na našeg napadača zbog odlaska u Staru damu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.