Već se zna ko će biti rezerva Edinu Džeki u Juventusu
Foto - EPA

Bianconeri dovode još jednog napadača

Već se zna ko će biti rezerva Edinu Džeki u Juventusu

M. Šljivak

Edin Džeko će u ponedjeljak postati novi fudbaler Juventusa.

Saga oko prelaska bh. dijamanta u Torino bit će završena početkom sedmice kada će Edin proći ljekarske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa šampionom Italije.

Džeko će biti prvi napadač kod Andreee Pirla, a interesantno je da torinski tim već pregovara i sa čovjekom koji će biti rezerva.

To je bivši igrač ovog tima i trenuti član Evertona Moise Kean. Na njega Carlo Ancelotti ne računa u novoj sezoni, igrač želi da se vrati u Juventus, a pregovori o njegovom angažmanu su već počeli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je 20-godišnjeg napadača zatražio na posudbu do kraja sezone. Međutim, Everton za sada na to ne pristaje i žele prodati ili posuditi uz obavezu kupovine ovog fudbalera.

Pregovori još uvijek traju. Vrlo je moguće da će doći do dogovora, a Kean će biti korišten kao zamjena za dijamanta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Ma Keanu je najbolje na posudbu negdje ići gdje će biti standardan.Nema od klupe i razvoja karijere u takvim godinama kao što je on ništa kad si nekome broj 2 :)
9 0
Mozda ce on biti broj 1, jer Dzeko je sutra u najavljenom sastavu Rome protiv Hellas Verona u Veroni, sto znaci da nista nije definitivno oko prelaza Dzeke u Juventusu.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti