Džeko, ipak, ne igra protiv Verone?
FOTO - EPA

Zbog straha od povrede

Džeko, ipak, ne igra protiv Verone?

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko, ipak, sutra neće igrati za Romu na otvaranju nove sezone u Seriji A.

Iako ga je šef struke Paolo Fonseca uvrstio među 21 igrača koji će konkurisati za meč sa Veronom, sa Apenina stižu vijesti da Džeko neće igrati na otvaranju sezone.

Naime, njegov transfer u Juventus je gotovo stvar pa zbog rizika od eventualne povrede, Dijamant se neće sutra oprostiti od dresa Rome.

Podsjetimo, Juventus i Roma su dogovorili sve detalje transfera. Rimskom klubu će s bonusima pripasti 16 miliona eura, dok će Džeko za dvije godine inkasirati milion manje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do ozvaničenja transfera ostalo je još da Arkadiusz Milik koji je danas u Švicarskoj uspješno prošao liječničke preglede potpiše ugovor sa Romom, te da Džeko prođe liječničke preglede.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElComandante
Ne igra da slucajno seljinih 3%ne propadne
2 19
E.Car
Mogu samo da ga p.u.š.e. oni što te ne vole!!!!
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi