Foto - EPA

Agnelli sasvim jasan

Juventus želi registraciju meča od 3:0: Pravila su napisana...

Midhat Šljivak

Meč Juvntusa i Napolija neće biti odigran.

Gosti nisu doputovali u Torino, domaći su izašli na teren, a sudija je na kraju odsvirao kraj i poslao je igrače Stare dame u svlačionicu.

Juventus će tražiti da se meč službeno potvrdi kao njihova pobjeda od 3:0, a oglasio se predsjednik kluba Andrea Agnelli.

"Protokol je jasan u ovakvim situacijama. Situacija je bila predvidiva i u ovom slučaju je sve jasno. Naravno da je zdravlje bitno, ali zato smo napravili protokol kako bismo nastavili da igramo fudbal", rekao je Agnelli i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mi smo jučer otkrili dva pozitivna slučaja u našem timu. Otišli smo svi u izolaciju kako bismo bili spremni za ovaj meč. Pravila su jasno napisana", istakao je Agnelli.

Istakao je Agnelli i da ga je Aurelio De Laurenttis zvao kako bi se meč odgodio, ali predsjdnik Juventusa ima jasan stav o svemu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.