Juventus - Napoli se mora odigrati večeras, gostima prijeti gubitak bodova!

Hoće li se Napolitanci pojaviti u Torinu?

Juventus - Napoli se mora odigrati večeras, gostima prijeti gubitak bodova!

Edmir Škorić

Napoli je tražio da se otkaže večerašnji derbi u Torinu, ali on će se po svim prilikama odigrati u najavljenom terminu od 20:45 sati.

Italijansko ministarstvo zdravstva odlučilo je najprije da se otkazuje utakmica, ali Serija A je odbila da usvoji takav prijedlog, unatoč tome što je Napoli odbijao putovati u Torino.

Bez obzira na stav ministarstva zdravstva Italije, Serija A je odlučila da se meč mora odigrati večeras i ako se gosti ne pojave, Juve će dobiti duel službenim rezultatom 3:0.

Napoli je tražio odgodu meča jer u svojim timovima ima pojedince zaražene koronavirusom, prvenstveno Piotra Zielinskog, ali Serija A smatra da to nije dovoljno da bi se donijela odluka o otkazivanju derbija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A se poziva kako je ranije nekoliko timova imalo po nekoliko zaraženih koronavirusom, ali svejedno su odigrali svoje mečeve.

Domaći nogometaši će se večeras pojaviti na stadionu. Ako Napolijevih ne bude tamo, sudac će pričekati 45 minuta, a zatim označiti kraj i Staroj dami upisati tri boda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juventino4321
A prije sahat stavljate vijest da je utakmica odgođena hehehe
5 0
Halilovich
Cuj registrovati rezultat u korist juventusa.. bas me cudi haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi