14

Komentari (14)

DadiG
Ovdje j.be lud zbunjenog sa komentarima
Deda3003992
Cigani talijanski nikad pošteno samo na fol
Robijasi_It
Bolesne su vase izjave
HarisADP
Poserem se na bosnu, samo Italia moja divna!!! Trpaj opet na bilinom ili dje vec. Trpaj!!!!! Forzaaaa mia bella Italia!!!
Bhf
@HarisADP,nemoj ljudino da seres.Dijasporci se dizu kad dodju u BiH kao da su sa druge planete.Vecina njih je bila u ratu i otisla trbuhom za kruhom ali nigdje nije ko u Bosni.Nemozes ti u Italiji biti Talijan taman kad bi se prekrstio kod pape.I zato nemas pravo da psujes Bosnu,zemlju natopljenu krvlju mnogih Sehida da bi svi mi bar malo slobode imali.
Robijasi_It
Bhf u pravu si donekle al da se svi dizu Nije tako ja sam u italiji jedino radi donekle nekog boljeg zivota dusa boli za Bosnom onog ko je voli ****s zemlju koja Bosne nema
felix__27
Pa i Juve ima zaraženi pa igraju... Ko je Napoliju kriv sto ne mogu ispuniti epidemioloske uvjete koje je stavila Napuljska vlada... Sami su krivi.. Nisu im zabranili vec rekli pod tim i tim uvjetima mozete ići.. Što ne idu?
HarisADP
Joj jesi ti glup i naivan. Klubovi u vecim zemljama su zapravo reprezentacije majmune jedan
hame
Red bi bio i da se Ronaldu upise kao hat-trik
Robijasi_It
Sta rekoh ja dije onaj usere
user1585252255
AmarSahi
Mislim da ni on sam ne zna šta je reko ahahah
Matic
Slicna kradja onoj nasoj protiv Celika kada smo ih prijavili savezu za dugove a duzni smo 3 puta vise od njih.
Babuka1
A o kakvoj kradji je ovdje rijec?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti