Foto - EPA

Nema ga barem još tri sedmice

Eden Hazard kao da je uklet

Midhat Šljivak

Eden Hazard je u Real Madrid stigao kao veliko pojačanje u ljeto 2019. godine.

Kraljevi su za njegovo dovođenje izdvojili 100 miliona eura, a uz dodatne bonuse transfer bi mogao čak koštati i 146 miliona eura.

Međutim, Real može mirno spavati jer Hazard je daleko od ispunjenja bilo kakvih bonusa koji bi Chelseaju donijeli dodatne milione na račun.

Belgijanac je od dolaska u Madrid često povrijeđen. Rijetkost je da uveže nekoliko uzastopnih utakmica, pa je do sad na listi povrijeđenih bio 233 dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova cifra će sasvim sigurno još rasti. Ne očekuje se da će Hazard na teren barem još tri sedmice i to nikako ne raduje navijače kraljevskog kluba koji Belgijanca već smatraju promašajem.

On je za Real u proteklih nešto više od godinu dana odigrao samo 22 utakmice i ostvario je učinak od jednog gola i sedam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.