Nema ga barem još tri sedmice

Eden Hazard kao da je uklet

9

Komentari (9)

epa
on ce isto kao i kaka poslije reala u ameriku...
Nele.
Bojim se da ce sutra isto bit i sa Mbapeom, Halandom ili nekim ko dodje.
user1579409590
To definititivno..
user1579409590
Ma treba ga Real prodati nemaju od njega korist kad je samo povrijedjen.. Neznam sto ga drze ionako nije nekakav nogometa.. Real bezveze pacio pare na njega bolje da su uzeli Manéa sto put bolji od njega...
Untouchable
Jarane promjeni sport
user1579409590
Sta je Jaro, boli te istina... De mi reci koliko je golova zabio kako je otisao u real.. Nemas to pojima.. Nije vrijedio no pola oni Para sto su ga kupili.. Sadio Mané je iz sezone u sezonu sve bolji I bolji a Hazard moze samo da pase Travu..
Untouchable
@user1579409590 Eto ti mi imas pojma bas. Kako mozes reci za Hazarda da nije nikakav igrac. Istina u Realu nista nije pokazao al nemozes rec da nije nikakav igrac, ako to tvrdis onda bolje ti je ti licno da pasis travu ili je mozda i pusis, nesto ima uglavnom.
user1579409590
HAHAAAAAAAA VAReal je postao Klub gdje Igraci griju Klupe i samo od ugovora zive...
Untouchable
@user1579409590 Vidim po komentaru da si balavac. Vozdra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti