Neizvjesni mečevi

Kako kladionice vide 14. kolo Premijer lige: Jedino na Sarajevo kvota manja od 2

Edmir Škorić

Pred nama su mečevi 14. kola Premijer lige BiH. Igrat će se tri dana - u subotu su dva meča, u nedjelju tri i jedan u ponedjeljak.

Objavljene su kvote na stranici MOZZART kladionice i sudeći prema istima - kolo u kojem nema "zicera" niti meča u kojem je neki tim izraziti favorit.

Jedini tim na koji je kvota manje od 2 je FK Sarajevo. Aktuelni prvak gostuje na Tušnju u nedjelju ekipu Tuzla City i kvota na pobjedu izabranika Vinka Marinovića je 1.80, dok je kvota na Tuzla City čak 4.40. Kompletnu ponudu možete vidjeti OVDJE.

U nedjelju se sastaju još Velež - Široki i Radnik - Zrinjski. Kvote su "paprene", posebno na Široki na stadionu Rođeni i na Radnik koji igra kod kuće protiv Mostaraca koji su podigli formu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U subotu Mladost i Sloboda i kvote najbolje svjedoče koliko neizvjestan meč bi to mogao da bude, a teško je predvidjeti šta će se desiti i na Otoci gdje se sastaju Olimpik i Krupa.

U ponedjeljak od 18h derbi Borac - Željezničar. Kvote nisu objavljene za taj meč, no za pretpostaviti je također da ćemo imati egal situaciju i visoke kvote na sve tri opcije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.