Rustemović u nedjelju protiv Sarajeva: Ne poznajem ni prijatelja, ni brata

Derbi u Tuzli

Rustemović u nedjelju protiv Sarajeva: Ne poznajem ni prijatelja, ni brata

Edmir Škorić

U nedjelju od 13 sati igra se premijerligaški derbi između Tuzla Cityja i Sarajeva.

Nakon remija sa Željezničarom u vječitom derbiju, Sarajevo želi da se vrati na pobjedničke staze i da zacementira prvo mjesto, no gostovanje na Tušnju nikada nije jednostavno.

Iako je Tuzla City oslabljen, veznjak Edin Rustemović vjeruje da on i saigrači mogu da pobijede lidera i aktuelnog prvaka naše zemlje i po mnogima tim koji igra najbolje ove sezone.

"Evidentno je da imamo problema sa sastavom, ali to neće utjecati na nas i naš angažman. Potrudit ćemo se da damo svoj maksimum i ostvarimo pobjedu", rekao je Rustemović, pa je dodao:

"Ima respekta, ali mislim da ćemo se mi nešto pitati u nedjelju". Ipak, svjestan je Rustemović da se radi o najboljoj ekipi u državi, pa zaključuje da "njihovi rezultati govore sve".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je imao priliku da igra za Sarajevo, mnoge igrače poznaje privatno i prijatelji su mu, ali tokom 90 minuta...

"Sve igrače Sarajeva znam privatno, sa njima sam igrao i trenirao, ali kada krene utaikmica, ne poznajem ni prijatelja, ni brata. Dat ću svoj maksimum da ostvarimo pobjedu", dodao je Rustemović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zamfir19_46
Samo nas 3 boda iz Tuzle zanimaju, pusti price.
7 5
Tas14
Joj papka
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi