Više nema euforije kao nekada

Objava Zukanovića na Instagramu budi nostalgiju bh. navijača

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra prijateljski meč protiv Irana, a atmosfera nije ni blizu kao nekada.

Utakmice Zmajeva nekada su se nestrpljivo čekale, ali nakon loših rezultata u prethodno vrijeme interes navijača je znatno splasnuo što se jasno vidi.

Bh. selekcija sutra igra s Iranom na Koševu, a onda u Ligi nacija igramo protiv Nizozemske i Italije. No, euforije više uopšte nema, te je jasno da je stiglo neko drugo vrijeme.

Navijače BiH je posebno emotivno "pogodila" objava Ervina Zukanovića na Instagramu. Dojučerašnji bh. reprezentativac objavio je fotografiju s Vedadom Ibiševićem, a poznato je da oni više ne igraju za BiH.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ibišević se oprostio prije više od dvije godine, dok je Zukanović nedavno objavio da više neće igrati za BiH, te da svoje mjesto prepušta nekom mlađem igraču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.