Žele pobjedu protiv Irana: Zmajevi odradili trening na Koševu

Pred sutrašnji prijateljski meč

Žele pobjedu protiv Irana: Zmajevi odradili trening na Koševu

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra na Koševu prijateljsku utakmicu protiv Irana.

Zmajevi se nakon duže pauze ponovo vraćaju na najveći bh. stadion, a sutra će odmjeriti snage protiv Irana.

Nakon Irana očekuju nas dvije izuzetno teške utakmice u Ligi nacija protiv Nizozemske i Italije. Dušan Bajević je imao dosta problema pred ove utakmice jer je bilo dosta otkaza, te je naknadno slao pozive.

No, atmosfera u ekipi je veoma dobra, a na press konferenciji prije treninga pomoćni trener Slaven Musa poručio je da naš tim želi pobjedu bez obzira što je prijateljski susret i da će na teren istrčati najjači sastav.

Bh. fudbaleri odradili su trening na Koševu, a u našoj fotogaleriji i videu ispod možete vidjeti neke od najzanimljivijih trenutaka.

Top Komentari

Fk1921
Ospem sekad procitam ovo “zmajevi “ . Pogotovo sad kad je selektor ona vrapcicka seljacina koja poziv salje igracima takozvanog veleza.
6 11
Slobodas
Savez napolje !
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi