Šehić: Uz malo strpljenja možemo do velikog takmičenja

Bh. golman uoči utakmice s Iranom

Šehić: Uz malo strpljenja možemo do velikog takmičenja

A. Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH će mini ciklus od tri utakmice otvoriti prijateljskim duelom protiv Irana na stadionu Asim Ferhatović Hase. 

Na press-konferenciji uoči utakmice Ibrahim Šehić je istakao da se radi o važnom meču i da će se ići na pobjedu.

"Svaka utakmica za reprezetnaciju je bitna, želimo da pobijedimo i napravimo dobar rezultat. Želimmo ostati u trećoj jakosnoj skupini i nadam se da ćemo u ovaj ciklus od tri utakmice ući sa pobjedom."

Protiv azijske selekcije priliku bi trebalo dobiti nekoliko novajlija u ekipi.

"Svaka prijateljska utakmice je dobra prilika za testiranje novih igrača. Nadama se da ćemo u narednim godinama kroz neki ciljani plan napraviti ekipu koja može otići na veliko takmičenje."

"Ima talenta, ali sve stvari moraju da dobro funkcionišu. Od Saveza do igrača koji trebaju igrati redovno u svojim klubovima. Nadam se da uz malo strpljenja možemo otići na neko veliko takmičenje", kazao je iskusni golman.

Promo

Top Komentari

user1597849779
Ne možemo mi sa ovakvim savezom ni na bajramski turnir
8 0
Tmm1987
Tako je, samo malo da se strpimo, siguran sam da možemo na svjetsko prije trećeg svjetskog rata
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi