Dosta oslabljeni stigli u Kijev

Koeman primoran na eksperiment: Sastav Barcelone večeras će biti posebna priča

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Dynamo Kijeva utakmicu četvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci su u prethodnom duelu ovih ekipa slavili sa 2:1, a večeras su dosta oslabljeni što se tiče zadnje linije. Povrede su poremetile planove Ronalda Koemana koji je uz sve to odlučio Lionela Messija i Frenkieja de Jonga ostaviti u Barceloni.

Jasno je da će nizozemski stručnjak napravili dosta promjena u svom sastavu, a to se posebno odnosi na štopersku poziciju gdje će zaigrati Mingueza kojeg ranije nismo viđali.

Također, očekuje se i da bh. reprezentativac Miralem Pjanić zaigra od prve minute. No, jasno je da će sastav Barce biti dosta drugačiji i veoma neobičan u ono što smo navikli da gledamo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Dest, Mingueza, Lenglet, Jordi Alba, Alena, Pjanić, Coutinho, Pedri, Trincao, Griezmann.

Također, poznate su i kvote za večerašnji meč u Kijevu i jasno je da je Barcelona pored svega favorit. No, Dynamo može iskoristiti lošu formu gostiju i pokušati doći do iznenađenja. Kvote za ovaj meč možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.