Igrači Barcelone sinoć stigli u Kijev, a Pjaniću je bilo baš hladno

Totalno se zamaskirao

Igrači Barcelone sinoć stigli u Kijev, a Pjaniću je bilo baš hladno

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u Kijevu protiv Dynama meč četvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

Igrači katalonskog kluba sinoć su doputovali u glavni grad Ukrajine, a već večeras ih očekuje okršaj protiv Dynama.

Barcelona je desetkovana povredama u zadnjoj liniji, a Ronald Koeman odlučio je za ovaj susret odmoriti Lionela Messija i Frenkieja de Jonga.

Ekspedicija Barce u Kijev je doputovala sinoć gdje ih je dočekala dosta niža temperatura nego što je to slučaj u Španiji. Igrači su se za to dobro pripremili, a u centru pažnje našao se bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji se baš zaštitio od zime.

Barcelona je objavila i fotografiju "kamufliranog" Pjanića i pitala fanove da li mogu pogoditi koji igrač se nalazi na istoj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, poznate su i kvote za večerašnji meč u Kijevu i jasno je da je Barcelona pored svega favorit. No, Dynamo može iskoristiti lošu formu gostiju i pokušati doći do iznenađenja. Kvote za ovaj meč možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
šta mu best frend forever Leo Messi kaže na ovo?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi