Klub ga kaznio

Izbačen iz sastava jer se naljutio što ne može sjesti u autobusu gdje on želi

Endin Čaušević

Fudbaleri Club Bruggea igraju večeras u gostima protiv Borussije Dortmund meč četvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

U prošlom okršaju ovih ekipa koji se igrao prije tri sedmice Dortmund je slavio u gostima ubjedljivih 3:0.

Brugge nakon tri kola ima četiri boda što je jako dobar učinak. U prvom kolu pobijedili su Zenit sa 2:1, a junak je bio Emmanuel Dennis koji je postigao odlučujući pogodak.

Upravo se Dennis našao u centru pažnje pred večerašnji okršaj jer je odstranjen iz ekipe zbog kršenja klupske discipline, a to je uradio na zaista bizaran način.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, on je bio bijesan što u autobusu pred polazak za Dortmund nije mogao sjesti na mjesto na koje on želi, te je izjurio iz autobusa. Iz kluba su odlučili da ga kazne zbog tog ponašanja i uklone iz ekipe za susret protiv Dortmunda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.