Christian Eriksen seli u Njemačku?

Nije sretan u Italiji

Christian Eriksen seli u Njemačku?

E. Oštraković

Danski reprezentativac bi mogao napustiti Italiju već u januaru.

Eriksen je doveden u Inter iz Tottenhama, no sve manje igra kod Antonija Contea i nije isključeno da dođe do transfera već u januarskom prijelaznom roku.

Njemačka ekipa Borussija iz Dortmunda razmatra mogućnost posudbe danskog reprezentativca. Ovaj klub je i ranije namjeravao dovesti Eriksena, a sada je spreman iskoristiti njegovo nezadovoljstvo u Italiji.

28-godišnji Eriksen je imao samo tri startna nastupa ove sezone i uglavnom dobija šansu s klupe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Povezuje se i sa nekim engleskim timovima, ali sada nije ipak isključeno da ostatak sezone provede u Njemačkoj kao posuđen igrač Borussije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi